Inscrie-te ca reprezentant/client Lady’s Cosmetice

 •     Pentru inscriere [gratuita] ca reprezentant / client faceti click  AICI

Avantajele colaborarii cu Lady’s Cosmetice sunt urmatoarele :

 • inscriere gratuita,
 • catalog gratuit inca de la inscriere,
 • mostre gratuite de la prima comanda,
 • site gratuit pentru promovare online,
 • poduse de calitate aproape gratis,
 • actualizare catalog la fiecare 45 de zile,
 • posibilitatea de a castiga din comenzile celor inscrisi de tine in propria ta retea de distributie,

sprijin permanent din partea coordonatorului etc.
Lady’scomercializeaza produse cosmetice de calitate la preturi accesibile tuturor. La fiecare comanda de produse vei primi gratuit 3 cataloage pentru a promova produsele Lady’s.

Comanda minima la Lady’s este de 10 lei + taxa de ambalare de 10 lei (pentru comenzi sub 30 lei) sau de 5 lei (pentru comenzi cu valoarea sub 50 lei). Produsele se livreaza in maxim 2-3 zile lucratoare de la lansarea comenzii ! Transportul produselor este gratuit ! Produsele se platesc la livrarea coletului catre agentul curier!

 • Grila de aplicare a comisioanelor este urmatoarea:
  5% discount pentru comenzi peste 65 de lei
  10% discount pentru comenzi peste 100 de lei
  25% discount pentru comenzi peste 133 de lei
  30% discount pentru comenzi peste 250 de lei
  35% discount pentru comenzi peste 400 de lei

Comenzile cu valoare sub 50 de lei au taxa de ambalare 5 lei, iar cele cu valoare sub 30 de lei au taxa de ambalare 10 lei. Livrarea este gratuita, se percepe doar taxa de ambalare.

Castigati la fiecare comanda, castigul fiind reprezentat de diferenta dintre pretul pe care il platiti fata de pretul standard din catalog.

Astfel la o comanda de 100 de lei, la pretul cu discount, castigati 33 de lei, iar ca si client premium mai beneficiati de un discount suplimentar de inca 10% la toate comenzile plasate (deveniti „Client Premium”, pentru o luna, daca in luna anterioara comenzile dvs au depasit 600 de lei la pret cu discount).
Supercomision! Comanda de 600 lei si in luna urmatoare ai comision de inca 10% !

Dacă nu eşti hotărât/a, şi vrei să studiezi mai bine produsele înainte de a cumpăra, comandă un catalog gratuit! Îl vei primi acasă la tine fără să plăteşti nimic!

Care sunt beneficiile programului de afiliere Lady’s?

Gaseste clienti noi pentru magazinul nostru si vei beneficia de un comision care ajunge pana la 20% din cumparaturile clientilor recomandati, pe o perioada nedeterminata.

Primiti 10% din cumparaturile celor pe care i-ati inscris, 5% de la cei inscrisi de acestia respectiv 2,5% , 1,25% , 0,63 de la nivele inferioare.

Valoarea MAXIMA a comisionului pe care afiliatul il poate obtine din intregul cerc de clienti, este limitata la 20% din cumparaturile clientilor de la nivelul 1.
Ce poti face cu acest bonus?

Il scazi din valoarea cumparaturilor tale. Daca valoarea bonusului este mai mare decat comanda, atunci cumperi gratuit si restul iti ramane in cont pana la comanda viitoare.

Daca esti persoana juridica sau PFA, pe baza unui contract simplu poti alege sa iti viram in contul bancar valoarea bonusului incasat cand acesta depaseste 100 lei.
Cum comand produse?

Pentru a găsi produsul dorit scrieți descrierea sau codul acestuia în căsuța de sub „CAUTA COD PRODUS”, în stânga sus în pagină și apăsați butonul „CAUTA” sau căutați produsul în categoria potrivită sub rubrica Produse/Pagini din catalog.

Dacă doriți mai multe produse din același articol puneți numărul dorit sub căsuța „Cantitate” și apoi apăsați „Actualizează”. Dacă nu ați selectat produsul care trebuie și doriți să scoateți produsul din coș, marcați în căsuța de sub „Scoate”, în dreptul produsului la care vreți să renunțați și apoi apăsați „Actualizează”.

Pentru a adauga și alte produse, apăsați „Continuă Comanda”, sau selectați direct din partea stângă, produsul dorit.
pentru a finaliza comanda trebuie să apăsați butonul „Finalizează” (din coșul de cumpărături)
urmați pașii de confirmare a comenzii până la finalizare (la final trebuie să vă apară un mesaj de mulțumire pentru comanda făcută).
verificați situația comenzii făcute, intrând în secțiunea „CONTUL MEU”
Cum primesc comanda?

Livrarea coletului se poate face prin poșta română (livrarea fiind gratuită) sau prin curier. Dacă doriți livrarea prin poștă, trebuie să specificați acest lucru la comentarii comandă.

Pentru comenzile trimise prin poșta română vă rugăm să luați în considerare următoarele:

Dacă adresa de livrare diferă de cea din buletin , pentru a vă putea ridica coletul, vă rugăm să modificați în „CONTUL MEU” la opțiunea „Arată sau modifică datele din contul meu ” în căsuța Numelui de familie, treceți și CNP-ul dvs (Codul Numeric Personal ), după ce ați trecut numele de familie.

Verificați cutia poștală pentru a prelua avizul de ridicare a coletului.

Peste 100 000 de clienti beneficiaza de avantajele LADY’s ! Cel mai bun raport calitate-pret. Inscrie-te / Comanda si Castiga cu Lady’s Cosmetice !

 Contul tau se sterge automat dupa 3 luni daca nu il folosesti.
Platesti doar produsele comandate de tine!
Comanda catalogul, vei ramane placut surprins/a!

Reclame
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s